Ingredients:
- 1 l de crema de llet per muntà
- 6 rovells d'ou
- 300 g de sucre
- 1 / 2 barra de torró de Xixona
- 200 g de cobertura de xocolata negra
- 30 g de mantega
Preparació
Per començar, poseu els rovells d'ou i la meitat del sucre en un bol i barregeu-ho bé amb la batedora.
A continuació, poseu la crema de llet i L'altra meitat de sucre en un altre bol i munteu-la. Després, afegiu-hi la barreja de rovells i sucre i remeneu-ho bé.Montar les clares a punt de neu i afegir-amb un espatula amb cura. Quan tingueu una massa ben fina, poseu-hi el torró de Xixona ben esmicolats, però que es trobin trocets. remeneu-ho be. Seguidament, poseu la barreja en un motlló, millor si és de silicona poque és més fàcil de treure del motllo, i deixeu-la al congelador durant 24 hores.
. Finalment, desfeu la xocolata negra amb la mantega al Bany maria. I ja per acabar, desemmotlleu el bescuit, poseu-ho en una safata i cobriu-ho amb la xocolata fossa.
- 1 l de crema de llet per muntà
- 6 rovells d'ou
- 300 g de sucre
- 1 / 2 barra de torró de Xixona
- 200 g de cobertura de xocolata negra
- 30 g de mantega
Preparació
Per començar, poseu els rovells d'ou i la meitat del sucre en un bol i barregeu-ho bé amb la batedora.
A continuació, poseu la crema de llet i L'altra meitat de sucre en un altre bol i munteu-la. Després, afegiu-hi la barreja de rovells i sucre i remeneu-ho bé.Montar les clares a punt de neu i afegir-amb un espatula amb cura. Quan tingueu una massa ben fina, poseu-hi el torró de Xixona ben esmicolats, però que es trobin trocets. remeneu-ho be. Seguidament, poseu la barreja en un motlló, millor si és de silicona poque és més fàcil de treure del motllo, i deixeu-la al congelador durant 24 hores.
. Finalment, desfeu la xocolata negra amb la mantega al Bany maria. I ja per acabar, desemmotlleu el bescuit, poseu-ho en una safata i cobriu-ho amb la xocolata fossa.
No hay comentarios:
Publicar un comentario