Entrevista feta per la Sra. Conxita Vazquez a la cuinara arenyenca MONTSERRAT OLIVE.
Pregunta Conxita.
Que pensa de la nova cuina.?
Resposta Montse.
M'agrada mes la de sempre, la tradicional.
C.
Com varen ser els principis?
M.
Vocació.
C.
Com es crea un plat.?
R.
Sempre depen del producta i de la temporada.
C.
Que es el que més et satisfa de la teva cuina.?
M.
Sobre tot la cuina de casa, catalana i sobre tot el peix fresc d?Arenys.
C.
Segon el teu paré, quin es el producte mes agrait a la cuina.?
M.
Unes bones gambes, per descontat, si son d'Arenys, millor.
C.
Que creus mes important per ser un bon cuiner?
M.
Et podria respondre moltes coses, pero l'imprescindible son passio i molt d'entusiasme.
C.
Hi ha algun tipus de cuina per la cual sentis admiració.?
M.
Sens dubte, la que practica la Carme Ruscalleda.
C.
Quina importancia, l'hi dones al vi dins d'un bon menjar.?
M.
Molta, s'ha de tenir en compte que pots tenir un gran fracás si la tria no es la adecuada.
C.
Els cuiners neixen o es fan.?
M.
Una gran part es vocacional, has de posari els cinc sentits i donar el cent per cent de tu mateix.
C.
Es posible una cuina rapida i de qualitat.?
M.
Sempre depen del plat que es fagi.
C.
Com definiries el teu tipus de cuina.?
M.
Cuina catalana i de mercat, productes de tota la vida i de qualitat.