jueves, 9 de junio de 2011
CREMA PASTISSERA
Els ingredients
1 litre de llet, 6 rovells d'ou, 200 grams de sucre (variarà segons el paladar del comensal), 75 grams de farina, 50 grams de Maizena, l'escorça d'una llimona, 1 beina de vainilla i una branqueta de canyella.
La preparació
Posa a escalfar la llet amb la canyella, la pell de llimona i la vainilla, sense que arribi a bullir. D'altra banda barreja en un bol la farina tamisada amb la maicena i el sucre, a continuació incorpora les rovells, 1 / 2 got de llet i bat bé amb ajuda d'unes varetes.
Retira la canyella, la pell de llimona i la beina de vainilla de la llet i incorpora la barreja del bol. Porta-ho a ebullició a foc lent sense deixar de remenar amb una cullera de fusta. Una vegada que espesseixi, estarà a punt la crema pastissera, llavors retira-la del foc i deixa-la refredar a temperatura ambient.
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario