Base Pâte Sablée
Ingredients:
350 gr. Mantega en pomada
2 un. Ou
500 gr. Farina
100 gr. Sucre
1 mica sal
Elaboració:
1 -Barrejar la mantega amb la sal i el sucre. Afegir a poc a poc la farina i, finalment, els ous, un a un. Treballar la massa molt poc, només el mínim per barrejar bé els ingredients. Embolicar-la en paper film i deixar-la reposar a la nevera almenys 2 hores. Estendre amb l'ajuda d'un corró fins que quedi una capa fina i cobrir amb ella un motlle desmuntable.
2 - cocciónHornear la base a 180 º C, posant un pes a sobre, durant 20 minuts i reservar
Receta con Thermomix :
ingredients
300gr. farina
150 gr mantega pomada
100gr. sucre glacé
2 rovells d'ou
1 / 4 cubilet de llet
300gr. farina
150 gr mantega pomada
100gr. sucre glacé
2 rovells d'ou
1 / 4 cubilet de llet
Elaboració
Ara es fa una crema pastissera de farciment, es col loca damunt del pastís i es posen els maduixots per sobre.
A part preparem un almívar amb confitura de maduixa, és a dir posem en un cassó la confirura i sucre i ho escalfem fins aconseguir el punt de l'almívar, ho colem i amb un poincel pintem els maduixots
A part preparem un almívar amb confitura de maduixa, és a dir posem en un cassó la confirura i sucre i ho escalfem fins aconseguir el punt de l'almívar, ho colem i amb un poincel pintem els maduixots
No hay comentarios:
Publicar un comentario