martes, 21 de junio de 2011

FRICANDO DE VIEIRAS


INGREDIENTS

1 ceba

- all

- llorer

- pebre vermell dolç

- salsa de tomàqutet
                                                    
- vi blanc

- 16 vieires

- farina

- 1/2 l de fumet

- 100 g de moixernons

- oli

- sal

- pebre



PREPARACIÓ
Per començar, en cassó amb oli, potxeu la ceba i la  pastanaga, picades amb uns grans d'all i llorer.
Posteriorment, afegiu-hi una culleradeta de pebre dolç i una mica de salsa de tomàquet. Un cop hagi reduït, aboqueu-hi el vi blanc i deixeu-ho reduir novament. Mentrestant, enfarineu les vieires i fregiu-les. Tot seguit, incorporeu-les, juntament amb el fumet de peix, al sofregit, i deixeu-les coure fins que quedin ben tendres. Finalment, aboqueu-hi els moixernons. I ja, per acabar, emplateu-ho i cobriu-ho amb una mica de salsa


No hay comentarios:

Publicar un comentario