viernes, 20 de mayo de 2011

PASTIS DE XOCOLATA I CACAU




Ingredients per a 4 persones


200gr. de xocolata de cobertura negre
200gr. de mantega
       4  ous
130gr. de farina
  30gr. decacau en pols
150gr. de sucre
  10gr  de llevat
      .     mantega i farina


Preparació


1- Unteu un motlle rodó amb una mica de mantega i farina.Escalfeu el forn a uns 180º.
Poseu a desfer la xocolata al microonas o al bany maria. Poseu tambe la mantega perquè es desfasi


2- En un bol barrégeu, remenant amb un batedor manual, la mantega amb la xocolata desfeta. Afegiu-hi els
ous i, sense parar de remenar, la resta d´ingredients, la farina, le cacau, el llevat i el sucre.


3- Ompliu el motlle amb la preparació, alliseu-lo una mica i poseu-lo durant uns 20 o 25 minuts.
Desemmotlleu-lo i serviu-lo tebi o bé fred.







No hay comentarios:

Publicar un comentario