CREMA DE PATATES I FOIE
Ingredients
2 kg.de patates
3 cebes
mantega i oli
micuit de foie
tòfona
Preparació
Aquesta és una crema molt molt fàcil i us pot treure d'un compromís si teniu convidats.
En una olla es posa la ceba a trossos amb uns 50gr. de mantega i un raig d'oli, es deixa sofregir fins que estigui transparent, després s'afegeixen les patates, es deixen com 5 minuts amb la ceba i s'afegeix aigua i es deixa bullir.
Quan veieu que la patata està cuita, es tritura, amb el turmix, millor si teniu thermomix, s'hi afegeix sal i pebre. Si la crema us queda molt espessa s'afegeix aigua fins a trobar el punt.
En el moment de servir s'afegeixen encenalls de foie (va millor si el foie aquesta congelat), les encenalls es poden fer amb la pala del formatge. El foie es desfarà amb la crema calenta i esta bonissima.
Si voleu que quedi millor es pot afegir tòfona en làmines mol finas, però vigileu la tòfona té un sabor molt característic.
Ingredients
2 kg.de patates
3 cebes
mantega i oli
micuit de foie
tòfona
Preparació
Aquesta és una crema molt molt fàcil i us pot treure d'un compromís si teniu convidats.
En una olla es posa la ceba a trossos amb uns 50gr. de mantega i un raig d'oli, es deixa sofregir fins que estigui transparent, després s'afegeixen les patates, es deixen com 5 minuts amb la ceba i s'afegeix aigua i es deixa bullir.
Quan veieu que la patata està cuita, es tritura, amb el turmix, millor si teniu thermomix, s'hi afegeix sal i pebre. Si la crema us queda molt espessa s'afegeix aigua fins a trobar el punt.
En el moment de servir s'afegeixen encenalls de foie (va millor si el foie aquesta congelat), les encenalls es poden fer amb la pala del formatge. El foie es desfarà amb la crema calenta i esta bonissima.
Si voleu que quedi millor es pot afegir tòfona en làmines mol finas, però vigileu la tòfona té un sabor molt característic.
No hay comentarios:
Publicar un comentario