sábado, 28 de mayo de 2011
ALFABREGA
ALFÀBREGA
Gràcies a la seva deliciós sabor i aroma, l'alfàbrega dolça és una herba coneguda per la seva afinitat amb el tomàquet, també es pot combinar amb l'albergínia, carbassó i carabassa.
Si s'agreguen al final de la cocció, les seves fulles picades donen un sabor exquisit a moltes sopes.
És una de les herbes preferides per a preparar plats de pasta.
Pesto: és una salsa típica de la cuina italiana. Es prepara majando les fulles de alfàbrega, amb pinyons, all, oli i formatge parmesà.
El pesto aguanta 6 o7 dies a la nevera, si cobreix la seva superfície amb una fina capa d'oli d'oliva, si ho vol congelar utilitzi petits flascons hermètics.
Preparació:
1 tassa de no gaire atapeïda d'alfàbrega fresca
2 grans d'all
1 / 2 tassa de oli d'oliva
30 gr. de pinyons torrats
50gr. de formatge parmesà
50gr de formatge pecorino
1 / culleradeta de pa torrat ratllat (si es prepara el pesto a la batedora)
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario