lunes, 30 de mayo de 2011

CARRE DE XAI AL ROMANI



Carre de xai al romaní.

Ingredients:

1 costellam de xai
12 patates petites
4 branques de romaní
1 tòfona petita
      oli verge extra
      sal

Elaboració

Amb un ganivet talla el costellam en 4 porcions, separa la carn de l'os sense arribar escurçar del tot i retira la carn que es troba entre les costelles.
Pica la tòfona molt fina, s'empolvora els trossos del costellam per la part interior i sálalos, posa una branca de romaní en cada un, embolica la carn i Atala amb cordó de cuina.
Sazonalos per fora i posar-los en una safata de forn i riegalos amb una mica d'oli. Introdueix en el forn 30 minuts a 200 º.
Pela les patates, fregeix amb oli a foc suau durante20o 25 minuts.
Retira la corda dels carres, serveix-los en una font i riegalos amb la salsa que hagin deixat anar. Afegeix les patates voltant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario