Carre de xai al romaní.
Ingredients:
1 costellam de xai
12 patates petites
4 branques de romaní
1 tòfona petita
oli verge extra
sal
Elaboració
Amb un ganivet talla el costellam en 4 porcions, separa la carn de l'os sense arribar escurçar del tot i retira la carn que es troba entre les costelles.
Pica la tòfona molt fina, s'empolvora els trossos del costellam per la part interior i sálalos, posa una branca de romaní en cada un, embolica la carn i Atala amb cordó de cuina.
Sazonalos per fora i posar-los en una safata de forn i riegalos amb una mica d'oli. Introdueix en el forn 30 minuts a 200 º.
Pela les patates, fregeix amb oli a foc suau durante20o 25 minuts.
Retira la corda dels carres, serveix-los en una font i riegalos amb la salsa que hagin deixat anar. Afegeix les patates voltant.
No hay comentarios:
Publicar un comentario