La cuina del Raco del Navegant ( Port Balis)
La cuina del Racó del Navegant, dirigida per Rosa Nonell, es una cuina díl-lusió, basada en els productes del mercat. Ara veurem com la Rosa prepara un arros a banda:
INGREDIENTS:
Brou de peix
Per la cassola:
2 escorpores
2 repets
8 gambas
8 escamerlans
12 cloïses
4 patatas
Per l´arròs
400 gr. d´arròs
2 nyores
2 cebas de Figueras
1 all sencer
llorer
2 tomàquets
safrá
oli
PREPARACIO
Per començar, sofregiu els alls sencers amb pell, el safrá, las nyores, les herbas y el llorer en una paella amb l´oli.
Tot seguit, incorporeu-hi la ceba tallada, el tomàquet tallat a quarts y el brou de peix calent. Deixeu-ho coure
durant 20 minuts i passeu-ho pel colador xines. Tot seguit, poseu l´allioli i una mica del sofregit i lligueu-ho
una mica. Despues , incorporeu-hi el fumet calent, el peix, las patatas mig cuites, peladas y tallades en rodanxes . A continuació, poseu-hi l´arròs, una mica del sofregit, el fumet, la sal i el pebre. Remeneu-ho y dexeu-ho coure al forn a 180 o 200 graus durant 15 minuts. I ja per acaba emplateu l´arròss i el peix per separat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario