martes, 17 de mayo de 2011

ARROS A BANDA

La cuina del Raco del Navegant ( Port Balis)


La cuina del Racó del Navegant, dirigida per Rosa Nonell, es una cuina díl-lusió, basada en els productes del mercat. Ara veurem com la Rosa prepara un arros a banda:


INGREDIENTS:


Brou de peix


Per la cassola:
2 escorpores
2 repets
8 gambas
8 escamerlans
12 cloïses
4 patatas


Per l´arròs
400 gr. d´arròs
2 nyores
2 cebas de Figueras
1 all sencer
llorer
2 tomàquets
safrá
oli


PREPARACIO


Per començar, sofregiu els alls sencers amb pell, el safrá, las nyores, les herbas y el llorer en una paella amb l´oli.
Tot seguit, incorporeu-hi la ceba tallada, el tomàquet tallat a quarts y el brou de peix calent. Deixeu-ho coure
durant 20 minuts i passeu-ho pel colador xines. Tot seguit, poseu l´allioli i una mica del sofregit i lligueu-ho
una mica. Despues , incorporeu-hi el fumet calent, el peix, las patatas mig cuites, peladas y tallades en rodanxes . A continuació, poseu-hi l´arròs, una mica del sofregit, el fumet, la sal i el pebre. Remeneu-ho y dexeu-ho coure al forn a 180 o 200 graus durant 15 minuts. I ja per acaba emplateu l´arròss i el peix per separat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario