martes, 17 de mayo de 2011

TARTA TATIN

Ingredients:
ser la primera vegada que la vaig fer va sortir exquisida!
Els pas la recepta:

Preparació:

Col loquem en una paella la mantega perquè es fongui, afegim el sucre i remenem .
Deixem que es cuini prou fins que canviï de color i es faci el caramel.
Quan ja tenim el caramel agreguem els grills de les pomes i les barregem perquè es cuinin una mica en el caramel (Si entren al bloc veuran les fotos pas a pas)
Anem passant la poma caramelitzada a una tartera per forn, acomodem i aPreparación:
desagregats una mica més de caramel, no gaire perquè sinó quedarà molt humida.
(Aquest pastís després s'inverteix, les illes quedaran a dalt)
Obrim la tapa de pasta de full i cobrim les pomes tapant les vores.
Posem al forn a uns 210 º uns 15/20 minuts, fins que la pasta de full estigui dauradet.
Retirem del forn i deixem reposar uns 15 minuts, no més.
Per desemmotllar, repassem les vores amb un ganivet i la passem a un plat més gran, com si fos una truita.
Espero que els agradi.


Ingredients:

1 massa de pasta de full

4 pomes vermelles

50 gr. mantega

200 gr. sucre

suc
de llimona

No hay comentarios:

Publicar un comentario