Arròs a banda
Cuiner: Rosa Nonell
Restaurant: El racó del navegant
Adreça: Port Balis, local 24-25
Població: Sant Andreu de Llavaneres
Telèfon: 93 792 86 13
Restaurant: El racó del navegant
Adreça: Port Balis, local 24-25
Població: Sant Andreu de Llavaneres
Telèfon: 93 792 86 13
Grau de dificultat: Mitjà
Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores
Temps d'elaboració: entre 1 hora i 2 hores
Ingredients:
- brou de peix Per a la cassola:
- 2 escórpores
- 2 rapets
- 8 gambes
- 8 escamarlans
- 12 cloïsses
- 4 patates Monna Lisa
Per l'arròs:
- 400 g d'arròs
- 2 nyores
- 2 cebes de Figueres
- 1 all sencer
- llorer
- 2 tomàquets
- safrà
|
La cuina del Raco del Navegant
Avui dia, la societat valora per damunt de tot la figura del cuiner, i , en canvi, es manté en l¿oblit que les dones, tradicionalment, havien donat de menjar en totes les cultures.
La cuina del racó del navegant, dirigida per Rosa Nonell, és una cuina d¿il·lusió basada en els productes de mercat. Aquesta setmana, veurem com es preparen uns musclos racó, , , un arròs a banda
La cuina del racó del navegant, dirigida per Rosa Nonell, és una cuina d¿il·lusió basada en els productes de mercat. Aquesta setmana, veurem com es preparen uns musclos racó, , , un arròs a banda
No hay comentarios:
Publicar un comentario